Corona maatregelen

Hieronder kan u een opsomming vinden van de corona maatregels die wij in de club zullen toepassen. Deze zullen uiteraard aangepast worden als de maatregels verstrengen of versoepeld worden. Momenteel zijn de meeste beperkingen voor contactsporten niet meer van toepassing. Toch blijven een paar basis regels van toepassing om mogelijke besmettingen te vermijden

Bij aankomst

 Bij aankomst zal er nog steeds ontsmettingsmiddel voorzien worden voor het ontsmetten van de handen. Wij willen dan ook vragen dat iedereen die de zaal betreed, hier gebruik van maakt. Verder vragen wij om bij aankomst steeds een mondmasker te dragen.

Kledij voorschriften

Het omkleden in de ruimte van de school is opnieuw toegestaan. Het is dan ook niet verplicht om in kimono aan te komen.


Mondmaskers


Mondmaskers zijn niet langer verplicht tijdens de training. Wij laten dan ook de keuze aan de leden om te kiezen of zij dit wensen te dragen of niet. Wij zouden wel aan alle leden willen vragen om steeds een mondmasker bij te hebben voor de momenten dat dit nodig is. 

Tijdens de training

Zoals eerder gemeld zijn mondmaskers tijden de training niet langer verplicht. Wel zal er regelmatig de mogelijkheid worden gegeven om de handen te ontsmetten tussen contactoefeningen door.

Na de training

Na de training zal gevraagd worden om de zaal te verlaten via de aparte uitgang. Aan de volgende groep wordt gevraagd om te wachten voor de ingang tot de voorgaande groep vertrokken is. Gelieve te wachten op de toestemming van de trainer ter plaatse om de zaal en de tatami te betreden.

Wat bij een geval van besmetting?

Indien een corona besmetting wordt geconstateerd bij één van onze leden, vragen wij u om ons hiervan zo snel mogelijk op de hoogte te brengen. Wij zullen de andere leden die aanwezig waren hiervan op de hoogte brengen. Uiteraard met respect tot de privacy van de betreffende personen. Hiervoor zullen er van alle trainingen ook aanwezigheidslijsten worden opgesteld.


Bij het vaststellen van een corona besmetting in de club of in de school kan het zijn dat de trainingen tijdelijk dienen te worden stopgezet. Wij informeren jullie in dat geval hierover zo snel mogelijk.

Contacteer ons

Locatie:

Eikhof 20

2547 Lint

info@yawaralint.be

Tel.: 0475 268 433

© Copyright 2018. All Rights Reserved.